AED-cursus Melet EHBO Diensten.

Jaarlijks sterven er in Nederland ruim 300 mensen aan een plotseling hartfalen. Vaak zonder enige aanleiding. Het kan dus maar zo gebeuren dat uw collega (of u zelf) plotseling in elkaar zakt en niet meer reageert. Het is dus van belang dat diegene snel wordt geholpen. Elke minuut die verstrijkt neemt de overlevingskans van deze persoon met 10% af.


Het goed kunnen reanimeren is dus van groot belang. Echter is reanimeren alleen niet voldoende om iemand het leven te kunnen redden.  Sinds de komst van de AED heeft men een veel grotere kans op overleven, deze is met wel 70% toegenomen.

AED-cursus overzicht

Het volgen van de 3,5 uur durende cursus AED stelt u in staat om op een verantwoorde wijze te kunnen reanimeren en een AED in te zetten.

Na het succesvol afsluiten van deze cursus ontvangt de deelnemer een certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Indien u wordt getroffen door hartfalen wilt u toch graag geholpen worden? Ook u kunt een mensenleven redden door het volgen van deze cursus.

Uw voordelen op een rijtje

De deelnemer leert diverse modellen AED's te gebruiken

 

De reanimatie vindt plaats op reanimatiepoppen waarbij de resultaten van de reanimatie kunnen worden uitgedraaid voor de cursist.

Melet EHBO- Diensten maakt gebruik van professionele instructeurs welke de cursisten op een leuke, informatieve en soms wat ludieke wijze de fijne kneepjes van het vak bijbrengt.

Wij zijn gericht op u als klant. Reizen kost immers tijd en geld, vandaar dat wij de cursus ook bij u op locatie kunnen verzorgen. Mocht u liever op een externe locatie de cursus volgen dan kan dat natuurlijk ook op een van de vele locaties in Nederland.

Door korte lijnen en professionele medewerkers kunnen wij snel reageren op uw vraag. Wij zijn erg flexibel en denken met u mee.

Buiten dit alles hanteren wij ook nog zeer gunstige tarieven.