top of page

BHV-cursus Melet EHBO Diensten.

Prijs Basis BHV € 305,00 excl. BTW

Tijdens de basiscursus BHV leert de deelnemer om te gaan met ongevalsituaties en  het bestrijden van een beginnende brand. Het kennen en leren omgaan met deze situaties is een must voor ieder bedrijf en zijn werknemers. Wanneer u op uw werk gewond raakt wilt u toch ook zo goed en snel mogelijk geholpen worden?
 

Daarom hebben wij een tweedaagse cursus voor u ontwikkeld waarin u leert om verbanden aan te leggen, letsels te herkennen, mensen te reanimeren met een AED, branden te blussen en te communiceren met externe hulpverleningsdiensten om zo op een correcte wijze te kunnen ontruimen.

BHV-cursus overzicht

Tijdens de eerste lesdag maakt de cursist kennis met de wet- en regelgeving, leert ongevalletsels te behandelen en om onveilige situaties te herkennen. Op deze manier worden zij zich bewust van de mogelijke risico's die zich op hun werkplek bevinden en leren deze te voorkomen en indien noodzakelijk te handelen.


De tweede lesdag gaat in op het ontruimen, communicatie met (externe) hulpverlening en diverse branden te blussen. Door middel van leuke en verhelderende oefeningen leert men met potentieel gevaarlijke situaties om te gaan. Deze tweede dag is meer hands on en wordt er ingespeeld op mogelijk gevaarlijke situaties bij u op het bedrijf.


Aan het eind van beide cursusdagen wordt er een korte toets afgenomen waarbij de opgedane kennis van de cursist op de proef wordt gesteld. Bij gebleken geschiktheid zal de cursist een diploma basis BHV ontvangen.

Uw voordelen op een rijtje

Melet EHBO-Diensten maakt gebruik van professionele instructeurs welke de cursisten op een leuke, informatieve en soms wat ludieke wijze de fijne kneepjes van het vak bijbrengt.

Om de deelnemers op een realistische wijze kennis te laten maken met brand, maken wij gebruik van professioneel apparatuur.

Wij zijn gericht op u als klant. Reizen kost immers tijd en geld, vandaar dat wij de cursus ook bij u op locatie kunnen verzorgen. Mocht u liever op een externe locatie de cursus volgen dan kan dat natuurlijk ook op een van de vele locaties in Nederland.

Melet EHBO- Diensten beschikt over meerdere AEDs en reanimatiepoppen zodat er ook bij grotere groepen op een degelijke manier lesgegeven kan worden en iedereen aan bod komt om te oefenen.

Door korte lijnen en professionele medewerkers kunnen wij snel reageren op uw vraag. Wij zijn erg flexibel en denken met u mee.

Buiten dit alles hanteren wij ook nog zeer gunstige tarieven.

Prijs Basis BHV € 305,00 excl. BTW

bottom of page