BHV-Herhaling Melet EHBO Diensten.

Prijs Herh. BHV € 168,29 excl. BTW

Jaarlijks dient men de herhalingslessen BHV te volgen want ook binnen de hulpverlening betekent stilstand achteruitgang. Technieken zoals reanimatie worden regelmatig aangepast zodat er op nog betere en adequate wijze hulp kan worden verleend. Ook de wet- en regelgeving wordt geregeld aangepast en dat is tevens een van de redenen waarom er een herhalingscursus gevolg moet worden. U en uw medewerkers blijven hierdoor op de hoogte van de laatste stand van zaken en de beste technieken.

 

Deze herhalingscursus dient er tevens voor om uw diploma BHV geldig te houden, deze verstrijkt immers na een jaar indien u geen verdere bijscholing heeft gevolgd.

BHV-Herhaling overzicht

Tijdens deze een dag durende bijscholing maakt de cursist op een geheel unieke wijze kennis met meerdere ongevalsituaties en gaat deze verder in op hetgeen hij/zij tijdens de basiscursus heeft geleerd. Wij werken namelijk met een door ons zelf ontwikkeld concept welke door geen enkele andere opleider in Nederland wordt gehanteerd. Bent u al nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Uw voordelen op een rijtje

Tijdens de herhalingscursus werken wij met "echte" slachtoffers welke op een realistische wijze een verwonding uitbeelden. Op deze manier leert de cursist ook omgaan met een echt slachtoffer in stressvolle situaties.

Melet EHBO- Diensten maakt gebruik van professionele instructeurs welke de cursisten op een leuke, informatieve en soms wat ludieke wijze de fijne kneepjes van het vak bijbrengt.

Om de deelnemers op een realistische wijze kennis te laten maken met brand, maken wij gebruik van professioneel apparatuur.

Wij zijn gericht op u als klant. . Reizen kost immers tijd en geld, vandaar dat wij de cursus ook bij u op locatie kunnen verzorgen. Mocht u liever op een externe locatie de cursus volgen dan kan dat natuurlijk ook op een van de vele locaties in Nederland.

Melet EHBO- Diensten beschikt over meerdere AEDs en reanimatiepoppen zodat er ook bij grotere groepen op een degelijke manier lesgegeven kan worden en iedereen aan bod komt om te oefenen.

Door korte lijnen en professionele medewerkers kunnen wij snel reageren op uw vraag. Wij zijn erg flexibel en denken met u mee.

Buiten dit alles hanteren wij ook nog zeer gunstige tarieven.

Prijs Herh. BHV € 168,29 excl. BTW