Brandbestrijding-cursus Melet EHBO Diensten.

In een bedrijfssituatie en bij u thuis zijn er veel scenario's denkbaar waarbij brand uit kan breken. Denkt u maar eens aan de vlam in de pan, een brandende vuilnisbak een omgevallen kaars, u kunt het zo gek niet bedenken of het kan een brand veroorzaken.

 

Het is zaak dat een brand zo snel mogelijk en op een juiste wijze wordt geblust om schade aan uzelf of uw omgeving te voorkomen.

Brandbestrijding-cursus overzicht

Tijdens de cursus kleine blusmiddelen leert u gevaarlijke situaties en potentiële brandhaarden te herkennen. Wist u dat er minimaal 3 componenten aanwezig moeten zijn om een brand te veroorzaken?


U leert wat u moet doen om de brand te blussen, maar vooral ook wat u NIET moet doen.
Het gebruik van een blusdeken, diverse blustoestellen en het lezen van gevarentekens vormen een grote rol in deze cursus.

 

U krijgt geleerd hoe u moet omgaan met diverse blusmiddelen door deze in de praktijk te gebruiken in onze blusunit, een mobiele oefenomgeving waarin meerdere scenario's kunnen worden nagebootst.

 

Na afloop van deze cursus ontvangt u een certificaat van het Nederlands Instituut BedrijfsHulpVerlening (NIBHV).

Uw voordelen op een rijtje

Melet EHBO-Diensten maakt gebruik van professionele instructeurs welke de cursisten op een leuke, informatieve en soms wat ludieke wijze de fijne kneepjes van het vak bijbrengt.

Om de deelnemers op een realistische wijze kennis te laten maken met brand, maken wij gebruik van professioneel apparatuur.

Wij zijn gericht op u als klant. Reizen kost immers tijd en geld, vandaar dat wij de cursus ook bij u op locatie kunnen verzorgen. Mocht u liever op een externe locatie de cursus volgen dan kan dat natuurlijk ook op een van de vele locaties in Nederland.

Door korte lijnen en professionele medewerkers kunnen wij snel reageren op uw vraag. Wij zijn erg flexibel en denken met u mee.

Buiten dit alles hanteren wij ook nog zeer gunstige tarieven.