EHBO-cursus Melet EHBO Diensten.

Prijs Basis EHBO  € 395,76 excl. BTW

Prijs Herh. EHBO   € 200,75 excl. BTW

De basisopleiding EHBO is de meest diepgaande opleiding die bij Melet EHBO- Diensten is te volgen. De cursus wordt verzorgd in 20 lesuren welke over meerdere dagen kunnen worden verdeeld, hoe dit wordt ingevuld is geheel aan uw wens aan te passen.
Tijdens deze opleiding wordt de deelnemer geleerd om op (bijna) alle ongevalsituaties in te kunnen springen waarbij hij/zij op een adequate wijze hulp kunnen verlenen en sturing kunnen bieden aan medehulpverleners. Diepgaande verbandleer, het diagnosticeren van letsels en ziektebeelden en het transporteren van slachtoffers.


Na het volgen van deze opleiding wordt er een examen afgenomen door een examenteam van het Nederlands Oranje Kruis, in dit team is zelfs een arts aanwezig om de kennis van de deelnemer op de proef te stellen.

EHBO-cursus overzicht

Naast de basisopleiding EHBO zijn er meerdere varianten welke gespecialiseerd zijn in bepaalde situaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor EHBO aan kinderen, hierbij wordt speciaal rekening gehouden met veelvoorkomende situaties bij kleine kinderen. Omdat zij geen gevaar zien komen zij in aanraking met situaties waar een ouder persoon niet mee in aanraking zou komen. Ook doordat kinderen gevoeliger zijn moeten deze op een aangepaste wijze worden geholpen. Deze cursus leert u hier mee om te gaan, iets wat iedere ouder zou moeten kunnen!

 

Een andere variant is EHBO bij sport en wandelletsels. Hierbij treden vaak zeer specifieke letsels en verwondingen op zoals verstuikingen, botbreuken, kneuzingen en spierscheuringen op. Deze cursus leert u om deze letsels te behandelen en ook om preventieve maatregelen te nemen om dit te voorkomen.


Deze cursus kan alleen worden gevolgd indien u reeds in het bezit bent van een geldig EHBO-diploma.

Uw voordelen op een rijtje

Melet EHBO- Diensten maakt gebruik van professionele instructeurs welke de cursisten op een leuke, informatieve en soms wat ludieke wijze de fijne kneepjes van het vak bijbrengt.

Wij zijn gericht op u als klant. . Reizen kost immers tijd en geld, vandaar dat wij de cursus ook bij u op locatie kunnen verzorgen. Mocht u liever op een externe locatie de cursus volgen dan kan dat natuurlijk ook op een van de vele locaties in Nederland.

Melet EHBO- Diensten beschikt over meerdere AEDs en reanimatiepoppen zodat er ook bij grotere groepen op een degelijke manier lesgegeven kan worden en iedereen aan bod komt om te oefenen.

Door korte lijnen en professionele medewerkers kunnen wij snel reageren op uw vraag. Wij zijn erg flexibel en denken met u mee.

Buiten dit alles hanteren wij ook nog zeer gunstige tarieven.

Prijs Basis EHBO  € 395,76 excl. BTW

Prijs Herh. EHBO   € 200,75 excl. BTW