EHBO-Materialen van Melet EHBO Diensten.

Buiten ons diverse cursusaanbod kunt u bij ons ook terecht voor diverse EHBO-materialen. Of het hierbij nu gaat om een AED,  verbandmaterialen, brancards, HACCP materialen of oefen- en lesmateriaal, wij kunnen het allemaal voor u leveren.

 

Door ons goede contact met diverse leveranciers kunnen wij dit alles tegen een gunstige prijs aanbieden.

AED's en buitenkasten

Op deze pagina vindt u een keur aan AED's. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de meest verkochte en best geteste apparaten. Deze apparaten laat u natuurlijk niet zomaar rondslingeren, vandaar dat wij ook een selectie hebben gemaakt van handige, betrouwbare en hufterproof buitenkasten zowel met als zonder pincodebeveiliging.

HACCP Materialen

Speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie zijn er detecteerbare verbandmaterialen ontwikkeld. U wilt toch ook geen pleister vinden in uw zak nootjes? Vandaar dat wij ook dit type verband voor u hebben geselecteerd. De meest betrouwbare en best detecteerbare verbandmiddelen vindt u op deze pagina.

Oefen- en lesmaterialen
Ga naar het overzicht

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.​I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place a story and let your users know a little more about you.​ I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.​

Oefen- en lesmaterialen

Wij vinden het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen bedreven worden in (bedrijfs)hulpverlening. Hiervoor dient dan ook geoefend te worden.Om dit te faciliteren hebben wij een keur aan oefen- en lesmateriaal. Van lesboek tot reanimatiepop. Van verbanddoos tot oefen- AED. Wij hebben het allemaal voor u. Bekijk snel ons aanbod.

Transportmiddelen

In sommige situaties is het van belang om slachtoffers op een veiliger en effectieve wijze te vervoeren. Dit is niet altijd even gemakkelijk, denk hierbij aan het vervoeren van een slachtoffer via de trap. Hiertoe hebben wij een overzicht gemaakt van de best verkrijgbare transportmiddelen. Bekijk snel ons aanbod.

Verbandmaterialen en overigen

Om slachtoffers te kunnen verbinden en zo goed mogelijk te helpen heeft men ook verbandmaterialen nodig. Of het nu gaat om een pleister of een mitella, een zwachtel of een wondsnelverband. Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft. Ook kunnen wij voor u complete verbanddozen verzorgen en onderhouden.