top of page

Transportmiddelen.

Het komt voor dat een slachtoffer na een ongeval, waarbij hij een open onderbeenbreuk oploopt niet zelfstandig naar een huisartsenpost of de SEH (Spoedeisende Eerste Hulp) van een ziekenhuis kan gaan. Hij zal vervoerd moeten worden. Dit kan door het gebruik van een brancard. Hier zijn diverse types voor verkrijgbaar, ieder geschikt voor een bepaalde situatie.

Hier onder vindt u een overzicht van de modellen die wij voor u kunnen verzorgen.

 
Ferno wervelplank

Wervelplank:

 

Om er zeker van te zijn dat een slachtoffer totaal gefixeerd kan worden, wordt een wervelplank met klittenband gordels (niet meegeleverd) gebruikt. Dit maakt het optillen van een slachtoffer zelfs vertikaal mogelijk.

 

Afmetingen:

181,5 x 43,5 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 545,00 excl. 21% BTW

Interesse? Bel 06 - 20 64 99 43

Of mail info@meletehbo-diensten.nl

 
Ferno kuipbrancard

Kuipbrancard:

 

Deze wordt veel gebruikt door bouwbedrijven op grote bouwlocaties. Deze is gemaakt van hoogwaardig Polyethyleen en is ongevoelig voor lichaamsvloeistoffen, olieproducten en is bestand tegen chemicaliën en extreme warmte. Wordt geleverd in de kleur oranje.

 

Afmetingen:

217x62x18,5 cm

 

Gewicht:

13,5 kg en het draaggewicht is 278 kg

 

€ 625,00 excl. 21% BTW

Interesse? Bel 06 - 20 64 99 43

Of mail info@meletehbo-diensten.nl

 
Evac-chair:

Evac-chair:

 

Dit is het ideale evacuatiemiddel om niet-zelfredzame personen snel en veilig te vervoeren van boven naar beneden bij een ontruiming, De evac-chair;

 

- Kan door één persoon worden bediend;

   Is binnen enkele seconden

   gebruiksgereed

- Anderen worden niet of nauwelijks

   gehinderd tijdens een ontruiming

- De evac-chair is verkrijgbaar in

   meerdere uitvoeringen.

 

Het maximale draagvermogen is 150 kg.

€ 1000,00 excl. 21% BTW

Interesse? Bel 06 - 20 64 99 43

Of mail info@meletehbo-diensten.nl

Evac-chair

Een Evacuatie stoel is een onmisbaar hulpmiddel voor hulpverleners om personen, die niet zelfredzame zijn bij een ontruiming van een gebouw veilig naar beneden te evacueren. Bij een brand waarbij het ontruimingssignaal is afgegaan, zal de lift automatisch naar beneden gaan en alleen nog voor de brandweer bruikbaar zijn. Dit betekent dat mensen, met een lichamelijke beperking niet in staat zijn naar beneden te gaan en dus afhankelijk zijn van hulpverleners. Het gebruik van een Evac-Chair is dan ook een perfect hulpmiddel. De Evac-Chair mag dan ook niet ontbreken in o.a. scholen met een of meerdere verdiepingen of kantoorgebouwen. De Evac-Chair kan door 1 persoon bediend worden. Aangekomen bij de trap wordt het onderstel ingeklapt en zodra de voorwielen over de eerste treden rijden nemen de beide glijriemen het over en zal de stoel gecontroleerd naar beneden glijden. De snelheid is constant en wordt door het vertragingsmechanisme beperkt.

 

De Evac-Chair wordt geleverd met;

- Afdekhoes

- Ophangbeugels voor wandbevestiging

De stoel heeft een maximum draaggewicht van 180kg

bottom of page