Mogen wij ons even voorstellen!

Melet EHBO-diensten wordt geleidt door Dick Melet. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van trainingen en cursussen binnen de bedrijfshulpverlening en EHBO. Hij is zelfs hoofd opleidingen geweest bij de Nationale Bond voor EHBO en weet daardoor precies wat er allemaal gaande is binnen zijn vakgebied en kan zijn cursisten daarom ook voorzien van de meest actuele informatie.
 

Melet EHBO-diensten vindt het belangrijk dat iedereen in Nederland weet hoe hij/zij moet handelen in noodsituaties, of dit nou thuis of op het werk is. Het is dan ook onze missie om zo veel mogelijk mensen te leren hoe zij om moeten gaan met bepaalde situaties.
 

Denk hierbij aan een kind dat per ongeluk een slok ammoniak heeft ingenomen, een brand tijdens het koken, je buurman die een hartaanval krijgt of misschien wel een arbeidsongeval. 

 

Weet jij hoe je hier mee om moet gaan?

 

Wij wel!

Bekijk ons ruime aanbod aan cursussen, trainingen en overige mogelijkheden die wij bieden en zie hoe wij het ook voor u veiliger kunnen maken.

 

Al onze opleidingen en bijscholingen worden verzorgd conform de richtlijnen van diverse erkende organisaties zoals;

 

NIBHV (Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening)

Het Oranje Kruis

NIKTA (Nederlands Instituut voor  Kwaliteitzorg Training en Advies)

NRR (Nederlandse Reanimatie Raad)

 

Melet EHBO-Diensten is, namens bovenstaande organisaties gecertificeerd en daarmee ook bevoegd om hun opleidingen te verzorgen aan organisaties en bedrijven en hiervoor certificaten voor de gevolgde opleidingen uit te geven.    

 

Ook kunnen wij u ondersteunen door het leveren van verbandmaterialen en AED’s, het up to date houden van verbandkoffers en het uitschrijven van bedrijfsnoodplannen en ontruimingsoefeningen.

 

1/2